Magyarország első vízikertészete!

„Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen. Mihelyt a fák alá belépsz, és felrebben előtted egy rigó: akkor már tudnod kell, hogy az erdő észrevett.”

Ha megállsz egy pillanatra, hallani fogod a szellőt, ahogy a fák között tovaoson. Te már tudod, hogy ezt a szellőt is az angyal rázta elő, köpenye ráncaiból. Ha jól figyelsz, a manókat is hallhatod: surrannak, matatnak itt-ott a sűrűben. Sok dolguk van, igyekezniük kell.

A virágokat is láthatod majd, és minden virág kelyhéből egy tündér les rád. Figyelik, hogy rontó-ember vagy-e? Azoktól félnek.

De te látó-ember leszel, és a tündérek ezt hamar felismerik. Kiülnek a virágok szirmaira, és kedvesen rád kacagnak. De akkor már a patakot is meghallod, ahogy neked mesél, csodálatos meséket az erdőről.

Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép.

És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe.

A legnagyobb kincseket, amiket ember számára teremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet és a békességet.

Te minderről semmit nem tudsz akkor. Csak annyit hallasz, hogy a madarak nagyon szépen énekelnek körülötted, és a patak nagyon szépen mesél. Csak annyit látsz, hogy nagyon szép az erdő. A fák, a virágok, a fű, a moha, a magas kék ég és rajta nagy, csillogóan fehér felhő, amelyiken a Jóisten ül és jóságosan alámosolyog.

Csak amikor visszatérsz újra az emberek közé, a rontó-emberek és a gyűjtő-emberek közé, és hiába gonoszok hozzád, te mégis jóval viszonzod gonoszságukat, szeretettel vagy mindenki iránt, és az élet legsúlyosabb perceiben is derű és békesség van a homlokodon.

Csak akkor látják meg rajtad, hogy az Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem.


Wass Albert – Mese az erdőről
Görög Vízikertészet Kft. Fürdőtó

Fürdőtó

Mindenkinek ismerős az-az érzés, amikor a rekkenő nyári hőségben úgy véli, hogy menten meghal, és csak az mentheti meg az életét, ha azonnal megmártózhat egy medencében. "Hát ezt csak a vízben lehet kibírni” szoktuk mondani. Ilyenkor milyen jó lenne, ha kertünkben lehetne egy tó!

Persze, ha valóban van a kertünkben egy fürdőtó…de miért is ne lenne? Ez, ma már nem lehetetlen.

Mintatavak

Próbáld meg elképzelni, hogy kertedben áll egy kis tavacska.

Buja növényzet, pompás virágjaival díszítő tavirózsák, csendesen csordogáló vízesések, csobogók és megannyi szemet lelket gyönyörködtető apróság.

Jóleső érzés letelepedni partjára, hallgatni az odasereglő madarakat, nézegetni az úszkáló halakat.

Kikapcsol, pihentet, elfelejtteti velünk a világ minden baját. Itt nincs munka, nincs őnök, nincs kérdés, nincs rohanás. Csak a természet és Te. Csak a nyugalom élménye.

Ezeken az élményeken keresztül tanulják meg gyermekeink is a természet tiszteletét, szeretetét, az állatokról való önzetlen gondoskodást.

Számunkra is ezt jelenti egy fürdőtó: egy élményt. Egy igazi fürdőtó nem geo textiliából meg tófóliából, vagy vízpumpából áll, hanem nyugalomból, természetből, élményből!

Kivitelezőként legfőbb célunk, hogy olyan szeretettel építsük tavainkat, hogy Megrendelőinknek sem egy műszaki létesítményt jelentsen, hanem egy különleges, lelkünkben.

Elképzelted?

kep01 kep01tukor
kep02 kep02tukor
kep03 kep03tukor

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Magyarország első

vízikertészete