Magyarország első vízikertészete!

Magyarország első

vízikertészete

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Görög Vízikertészet honlapján, reméljük tetszeni fog Önnek!

Vállalkozásunk 1991-ben hoztuk létre. Alapvetően kertépítő cég vagyunk, tervezünk és építünk is kerteket, de fő tevékenységünk a fürdőtavak építése. Bár székhelyünk Sopronban található, működési területünk az egész országot lefedi, sőt munkáink szépszámmal találhatóak meg külföldön is. Referenciáink ma már 5 ország több mint 140 településén öregbítik vállalkozásunk jó írnevét.

Próbáld meg elképzelni, hogy kertedben áll egy kis tavacska.

Buja növényzet, pompás virágjaival díszítő tavirózsák, csendesen csordogáló vízesések, csobogók és megannyi szemet lelket gyönyörködtető apróság.

Jóleső érzés letelepedni partjára, hallgatni az odasereglő madarakat, nézegetni az úszkáló halakat.

Kikapcsol, pihentet, elfelejtteti velünk a világ minden baját. Itt nincs munka, nincs őnök, nincs kérdés, nincs rohanás. Csak a természet és Te. Csak a nyugalom élménye.

Ezeken az élményeken keresztül tanulják meg gyermekeink is a természet tiszteletét, szeretetét, az állatokról való önzetlen gondoskodást.

Számunkra is ezt jelenti egy fürdőtó: egy élményt. Egy igazi fürdőtó nem geo textiliából meg tófóliából, vagy vízpumpából áll, hanem nyugalomból, természetből, élményből!

Kivitelezőként legfőbb célunk, hogy olyan szeretettel építsük tavainkat, hogy Megrendelőinknek sem egy műszaki létesítményt jelentsen, hanem egy különleges, lelkünkben.

Önállóság
Önállóság

Nem egy külföldi cég, vagy anyavállalat licencét vásároltuk meg. Saját módszerünket alkalmazzuk. A mi tudásunk és tapasztalatunk, az a mi saját tudásunk. Fürdőtavainkat több mint 30 éves építői tapasztalataink alakították a mai formájukra mind az építés technológiáját, mind külső megjelenését, stílusát illetően. Az évtizedek során mindig a Magyar piac sajátoságai alapján, tudatosan a hazai igényekhez és lehetőségekhez igazodva fejlesztettük tavainkat, alakítottuk árpolitikánkat. Referenciáink a mi kezünk munkáját dicsérik nem egy anyacégét. Ebből fakadóan megőriztük függetlenségünket, nem köt bennünket gúzsba egy anyavállalat, vagy valami egyéb, indokolatlan márkahűség. Ennek is köszönhető, hogy rugalmassak tudunk lenni a Megrendelőink legextrémebb kéréseivel kapcsolatban is!

Tudás
Tudás

Csapatunkat szakképzet, évtizedes tóépítői tapasztalattal rendelkező kollégák alkotják, akik munkájuk iránti szeretettel és elhivatottsággal járulnak hozzá, hogy fő profilunkat alkotó fürdőtavakat 3-5 éves garancia vállalással készítjük. Folyamatos képzéssel, külföldi tanulmányutakkal biztosítjuk, hogy tóépítői tevékenységünk naprakészen kövesse a legújabb európai technikákat és trendeket.

Elhivatottság
Elhivatottság

A fürdőtavak építése vállalkozásunknál nem melléküzemág. Nem tetőszigetelés, tűzivíztározó, vagy hígtrágya tározó szigetelése mellett végzett kiegészítő tevékenység. Kizárólag fürdőtó építésével foglalkozunk. Minden szellemi és technikai képességünkkel erre az egy tevékenységre koncentrálunk.

Átláthatóság
Átláthatóság

Megrendelőink bizalma érdekében teljes átláthatóságot biztosítunk magunkról: Ezért viseli vállalkozásunk a tulajdonos nevét. Nem bújunk egy fantázia név mögé. Elérhetőségeink 3 évtizede változatlanok. Konkrét árakkal szolgálunk a könnyebb tájékozódás érdekében.