Magyarország első vízikertészete!

Mintatavak

Formatervek alapján készülő tavak

Megrendelőink részéről jelentkező igényt szeretnénk kielégíteni az előre megtervezett tavakkal. Gyakran előfordul, hogy megrendelőink nem tudják pontosan meghatározni milyen típusú, küllemű tavat szeretnének. Elsődlegesen a vegyszermentes vízkezelés, a természettel való összhang fogalmazódik meg. Ezt azonban nem tudják formába önteni, ötleteket, mintákat keresnek erre a célra. Sokan képeket mutatnak könyvekből, netről, vagy ismerőseiktől mondván, hogy ez a „minta” pont ilyent szeretnének. Legtöbbször saját referenciáinkat mutatják.

Ezért úgy döntöttünk, tudatosan készítünk „mintákat”. Hosszas tesztelgetés, válogatás után kiemeltünk néhány régebbi tavunkat, felfrissítettük, naprakésszé tettük a terveket és az áraikat. Ezáltal Megrendelőink úgy választhatnak kedvükre való tavat referenciáinkból, mintatavainkból, hogy annak azonnal láthatják a legfontosabb műszaki paramétereit és akár az árát is.

Magyarországon, sőt nemzetközi szinten is elsőként, ezidáig egyedüliként indítottuk be ezt a programot. Első évben 3 formatervvel kezdtük, sikerének köszönhetően jelenleg már 8 típusból lehet választani.

Az itt bemutatott ‘formatervek’ választása esetén megspórolható a tervezéshez kapcsolódó minden költség, és ami ettől is nagyobb előny, hogy a tervezéshez szükséges idő is megtakarítható. Ezáltal a kivitelezés megkezdése és a tó birtokba vétele hetekkel, néha hónapokkal korábban is megtörténhet.


A mintatavak ára, komplett kivitelezést takar (Sopron 50 km-es körzetében). Az alábbiakat tartalmazza:

 • gépi és kézi földmunkát, a kitermelt föld helyszíni deponálásával
 • vasbeton medencetest készítését és csatlakozó kőműves munkákat
 • a tó kétrétegű szigetelését geotextíl és medencefólia felhasználásával (több mint 50 féle színvariáció)
 • előre gyártott, vízszigetelt PP gépház telepítését
 • gépészeti, elektromos és szűréstechnikai berendezések telepítését
 • vízalatti világítás telepítését
 • napozóstég, terasz építését
 • regenerációs zóna kialakítását, betelepítését vízinövényekkel
 • dekorációs elemek építését (pl: vízesés, csobogó)
 • a tó beüzemelését, működésének bemutatását
 • szükség esetén, karbantartó személyzet betanítását

 

Kivitelezési idő: 15-25 munkanap mérettől, egyéb kapcsolódó, kiegészítő munkáktól függően.

Garancia: A formaterv alapján készített tavainkra, az egyedi tervezésűekkel szemben, öt év garanciát biztosítunk!

Opcionális lehetőségek: Az egyes típusokhoz tartozó műszaki tartalom mellet maximálisan nyitottak vagyunk további műszaki tartalmak, kiegészítők, pótrendelések teljesítésére is (porszívó robotok, ellenáramoltatók, biológiai szűrőberendezések, intelligens technológiák, stb).

Részletesebb felvilágosítást a műszaki tartalomról, alkalmazott anyagokról és technológiákról személyesen adunk a helyszíni felmérés során.