Magyarország első vízikertészete!

Hasznos információk

Tervezés

Egyedi tervezés

Időpont egyeztetése után, helyszíni szemle és személyes egyeztetés alapján történik. Ezáltal konkrét terv, műszaki és anyag- leírás, illetve ár készíthető. Általában 2-3 hetet vesz igénybe és díjtalan. Időpontot a kivitelezésre csak ezek elfogadása után tudunk biztosítani.


Kapott anyag alapján történő tervezés

Helyszíni felmérés nélküli tervezést szoktunk javasolni, ha távolság, vagy idő hiányában nem tudunk a Megrendelővel személyes találkozót egyeztetni. Ilyenkor kapott anyagból készítünk egy elsődleges tervet árral együtt, amit e-mailben küldünk el. Ha a küldött terv és ár elnyeri Megrendelőnk tetszését, illetve honlapunkon található referenciáink alapján tovább szeretne lépni, akkor következhet a tervek és az ár személyes megbeszélésen alapuló pontosítása. Ez a tervezési mód meglehetősen lassú (akár 4-6 hétig is eltarthat), és nem elég gyakorlatias. Ezután történhet meg a megállapodás, illetve a kivitelezés dátumának meghatározása (ez további hetekig tartó várakozást is jelenthet!)


Minta utáni tervezés

Honlapunk „mintatavak” menüpontjában 5 különböző méretű és típusú mintató található. mindegyik kész tervvel, pontos műszaki leírással, konkrét árral, illetve fényképekkel illusztrálva. Ezek közül lehet választani, megtakarítva a tervezés és a velejáró egyeztetések időtartamát. A kész terv és annak helyszíni adaptálása díjtalan. Így a kivitelezés rendkívül gyorsan sorra kerülhet, ráadásul a készterv alapján épített tavainkra hosszabb garanciát vállalunk.

Tudtad... hogy?

Önállóság
Önállóság

Nem egy külföldi cég, vagy anyavállalat licencét vásároltuk meg. Saját módszerünket alkalmazzuk. A mi tudásunk és tapasztalatunk, az a mi saját tudásunk....

tovabbgomb
Tovább